Mijn favorieten

Aankoop

Aan- en verkoopbemiddeling van bestaande woningen

Waarom een bemiddeling? U kunt het natuurlijk ook allemaal zelf regelen, maar uw woning aan- en verkopen is echter een ingrijpende en vaak stressverhogende aangelegenheid. Een kwestie die zeker in het begin veel vragen oproept: hoe kan ik mijn huidige woning voor de maximale prijs verkopen? Hoe bereik ik geïnteresseerden? Hoe verloopt de prijsonderhandeling en hoe regel ik een vlotte overgang naar mijn nieuwe woning?

Als u besluit hierbij de ondersteuning in te schakelen van ACM Makelaardij dan ligt het antwoord op deze vragen in onze toegevoegde waarde: service, duidelijke taal en vakmanschap. Bovendien kunt u er op vertrouwen dat wij ons maximaal inzetten voor uw individuele wensen, maar vooral ook voor een voorspoedige verkoop, de beste prijs, goede communicatie en perfecte service. Een stukje zekerheid, overzicht en de rust van één aanspreekpunt en tegelijkertijd profiteert u van het zakelijke en particuliere relatienetwerk van onze gehele ACM Vastgoedgroep. Bij de ACM Vastgoedgroep vindt u overigens niet alleen makelaars. Ook voor andere diensten en producten die met de koop en verkoop van woningen te maken hebben, kunt u bij ons terecht. Hypotheken, verzekeringen en vve-diensten bijvoorbeeld. Doordat wij ook een groot aantal huurwoningen in beheer hebben, kunnen wij ook vaak voorzien in tijdelijke huisvesting (huur)!

Besluit u de verkoop van uw woning aan ons toe te vertrouwen dan bent u, naast een waarheidsgetrouwe waardebepaling,onze expertise en prominente positie in de markt, een reëel verkoopplan en moderne marketing tools, ook zeker van onze goede bereikbaarheid voor uw potentiële kopers. Zowel naar onze kantoren als naar onze website waar potentiële kopers de mogelijkheid hebben om brochures te downloaden, afspraken te maken en vragen te stellen. Bovendien wordt u woning automatisch opgenomen op www.funda.nl. De best bekeken woningsite van Nederland.