Mijn favorieten

Diensten

ACM Makelaardij zit dicht op de  markt. Door een brede ervaring in de vastgoedsector en een gedegen kennis van de regio is ACM Makelaardij een belangrijke speler als het gaat om vastgoed vraagstukken in de gehele oostelijke regio van Nederland. ACM Makelaardij, aangesloten bij de NVM, houdt zich bezig met het aankopen, verkopen, en verhuren van woningen en bedrijfsmatig onroerend goed en treedt tevens op als ervaren intermediar tussen eigenaar en huurder.

ACM Makelaardij biedt een aantrekkelijk pakket aan diensten aan waarbij flexibiliteit, kennis, expertise en specialisatie de voornaamste pijlers zijn. ACM Makelaardij heeft de naam een betrouwbaar en degelijk kantoor te zijn met een traditionele maar frisse en vernieuwende kijk op de makelaardij. Een paradox wellicht maar het laat wel zien dat traditie en vernieuwing wel degelijk en één adem genoemd kunnen worden en met het belang van klant altijd op de eerste plaats.


ACM Makelaardij verleent diensten op diverse gebieden binnen de makelaardij, hieronder leest u meer uitgebreide informatie over deze verschillende gebieden.