Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Arnhem 6828 KS

AVENU1895

6828 KS Arnhem

Omschrijving

LAATSTE 2 WONINGEN!! PER DIRECT BESCHIKBAAR.

Schrijf u snel in op de projectwebsite van avenu1895.


UNIEK WONINGDOSSIER
Een nieuw item is dat het gehele verhuurtraject (incl. inschrijvingen) digitaal verloopt. Als kandidaat huurder wordt er voor u een uniek woningdossier aangemaakt waarin u gevraagde documenten kunt uploaden, en waarin u de status van uw...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Huurprijs € 805,- tot € 1.850,- Gebruiksoppervlakte 52 m² t/m 136 m² Inhoud 227 m³ t/m 476 m³ Aantal kavels 40 Vrij 2 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

LAATSTE 2 WONINGEN!! PER DIRECT BESCHIKBAAR.

Schrijf u snel in op de projectwebsite van avenu1895.


UNIEK WONINGDOSSIER
Een nieuw item is dat het gehele verhuurtraject (incl. inschrijvingen) digitaal verloopt. Als kandidaat huurder wordt er voor u een uniek woningdossier aangemaakt waarin u gevraagde documenten kunt uploaden, en waarin u de status van uw inschrijving kunt monitoren. Ook houdt uw verhuurmakelaar u op de hoogte van de voortgang. Voor meer informatie betreffende het project alsmede de mogelijkheid tot digitaal inschrijven verwijzen wij u naar de projectwebsite www.avenu1895.nl. De link naar de projectwebsite vindt u terug onder de contactgegevens.

SCHRIJF U NU IN!
Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt voor dit unieke plan, registreer u dan geheel vrijblijvend via de projectwebsite en blijf op de hoogte van nieuws- en ontwikkelingen! Voor meer informatie en/of vragen kunt u uiteraard ook contact opnemen met één van de nieuwbouwmakelaars van ACM Vastgoed Management BV te Nijmegen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 024-382 00 08.

Ter info: graag maken wij u erop attent dat er voor het huren van deze woningen een inkomensnorm geldt. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze projectwebsite: www.avenu1895.nl (FAQ)

Bijzonderheid: Huurkorting van 55 euro totdat de parkeerkelder gereed is. (Verwachting 2020).

ALGEMENE PROJECT INFORMATIE
Deze Loft is onderdeel van het gebouw Avenu 1895, de voormalige ambachtsschool aan de Boulevard Heuvelink. Deze heeft een ware metamorfose ondergaan, waarbij de markante herkenningspunten herinneren aan vervlogen tijden. Waar vroeger klaslokalen waren, vind je straks stijlvolle, duurzaam gebouwde lofts die voldoen aan de eisen van deze tijd, maar tegelijkertijd de herinnering aan de school levend houden. Zoals de brede gangen, de markante entree en de glas-in-loodramen. Ook zijn de kenmerkende oude lockers bewaard gebleven, net als de historische vloertegels in onder meer de trapportalen.

De 40 lofts doen modern industrieel aan en variëren in grootte van 50 tot 139 m2 woonoppervlak. Ze zijn verschillend ingedeeld, maar veelal voorzien van grote raampartijen, hoge plafonds en een nis die kan dienen als studiehoek. Het merendeel van de lofts heeft een trap naar een hoger gelegen slaapgedeelte (entresol). Het afwerkingsniveau is hoog. Zo is iedere loft voorzien van een moderne keuken met inbouwapparatuur – soms ook met een kookeiland – en een luxe badkamer met praktische inloopdouche.


Disclaimer: De informatie in deze aanmelding is met de grootste zorg samengesteld, desondanks kunnen genoemde zaken afwijken van de werkelijkheid. Tevens wijzen wij u erop dat er is gewerkt met impressies en foto's van een modelwoning. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleent.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 805,- - € 1.850,- Indeling Gebruiksoppervlakte 52 m² t/m 136 m² Inhoud 227 m³ t/m 476 m³ Aantal kavels 40 Vrij 2 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Appartement

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
  • Te huur
     in Arnhem 6828 KS
    Prijs € 805,- tot € 1.850,- Status Beschikbaar
    Loft
    Bekijk bouwnrs.

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.