ACM Makelaardij BV

Oranjesingel 58
6511 NX Nijmegen
Tel: 024-3820000
nijmegen@acmmakelaardij.nl
Deltakwartier Huurprijs € 835,- tot € 1.035,-
 in Arnhem 6826 VB

OmschrijvingNOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR! | SCHRIJF U NU IN VIA DE PROJECTWEBSITE!

HUREN IN DELTAKWARTIER
Het nieuwbouwproject Deltakwartier te Arnhem betreft een ontwikkeling van in totaal 151 vrije sector huurwoningen, verdeeld in vier verschillende woontypes. De eerste fase met 15 eengezinswoningen is eind 2017 succesvol opgeleverd en verhuurd. De verhuur van Fase II, waarbij allereerst 35 eengezinswoningen in opnieuw de vrije huursector worden aangeboden is gestart.

Deltakwartier, met het complete winkelcentrum Presikhaaf om de hoek, ligt op nog geen 10 minuten fietsen van de Arnhemse binnenstad. Stap je in je auto dan ben je in een minuut of 5 op de snelweg. Kies je voor de fiets dan ben je zo in een van de vele stadsparken of op de Hoge Veluwe. Met het NS station en trolleyhaltes op loopafstand kom je overal waar je maar wezen wilt. Maar waarom zou je op pad gaan? In Deltakwartier is het leven geweldig!

KIES HET DOOR U GEWENSTE WONINGTYPE
In iedere fase van het project worden verschillende type woningen aangeboden; in totaal zijn er 4 verschillende typen in het project. Elk type woning wordt gekenmerkt door zijn eigen architectuur. Een algemeen kenmerk is dat deze woningen worden afgewerkt naar een hoge standaard. Zo wordt elk type voorzien van een luxe full-option keuken met in kwartsiet uitgevoerd werkblad. De badkamer wordt o.a. voorzien van een inloopdouche én ligbad, wandcloset, dubbele wastafel en handdoekradiator. De aangeboden woningtypes variëren in woonoppervlakte van 113m² tot maar liefst 135m²; wat wij zeggen een ruime eengezinswoning!

En wat dacht u van de tuin? De perceeloppervlaktes variëren van ca. 110m² tot 175m². Bovendien worden de percelen bij oplevering voorzien van erfafscheiding, terras, staptegels naar de achterzijde, en een praktische houten berging aan de achterzijde van het perceel.

BIJZONDERHEDEN
• Woonoppervlaktes variërend van ca. 100m² tot 135m²;
• Diverse vormen van eigentijdse, speelse architectuur;
• Perfect geïsoleerd - energielabel A én zonnepanelen op de platte daken;
• Luxe keuken voorzien van al het benodigde inbouwapparatuur;
• Luxe sanitair met Villeroy & Boch en Grohe materialen;
• Voor iedereen een gewenste zonligging;
• Vanaf oplevering voorzien van erfafscheiding, terras en praktische houten berging aan de achterzijde.

UNIEK WONINGDOSSIER
Een nieuw item is dat het gehele verhuurtraject (incl. inschrijvingen) digitaal verloopt. Als kandidaat huurder wordt er voor u een uniek woningdossier aangemaakt waarin u gevraagde documenten kunt uploaden, en waarin u de status van uw inschrijving kunt monitoren. Ook houdt uw verhuurmakelaar u op de hoogte van de voortgang. Voor meer informatie aangaande het project alsmede de mogelijkheid tot digitaal inschrijven verwijzen wij u naar de projectwebsite. De link naar de projectwebsite vindt u terug onder de contactgegevens.

SCHRIJF U SNEL IN!
Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt voor dit unieke plan, registreer u dan geheel vrijblijvend via de projectwebsite en blijf op de hoogte van nieuws- en ontwikkelingen! Voor meer informatie en/of vragen kunt u uiteraard ook contact opnemen met één van de nieuwbouwmakelaars van ACM Vastgoed Management BV of Strijbosch Thunnissen.

Ter info: graag maken wij u erop attent dat er voor het huren van deze woningen een inkomensnorm geldt. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze projectwebsite.

Disclaimer: de informatie in deze aanmelding is met de grootste zorg samengesteld, desondanks kunnen genoemde zaken afwijken van de werkelijkheid. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 835,- - € 1.035,- Indeling Gebruiksoppervlakte 98 m² t/m 135 m² Inhoud 275 m³ t/m 375 m³ Perceeloppervlakte 109 m² t/m 175 m² Start bouw 01-07-2017 Start Verkoop 03-02-2018 Oplevering 01-11-2018 Aantal kavels 158 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 10 Woningtypen Woonhuis