Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Apeldoorn 7324 CZ

Huren 'Op het Veld' - Zuidbroek Apeldoorn

7324 CZ Apeldoorn

Omschrijving

Nu in verhuur:

30 energie neutrale, luxe huurwoningen in de wijk Zuidbroek in Apeldoorn!
Inschrijven kan tot dinsdag 3 maart a.s. om 9.00 uur!

Via de projectwebsite hurenophetveld.nl maakt u een account aan en kunt u online inschrijven op de bouwnummers van uw voorkeur.

Zoekt u een duurzame, comfortabele en luxe uitgevoerde huurwoning in de veelzijdige...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Huurprijs € 975,- tot € 1.320,- Gebruiksoppervlakte 113 m² t/m 127 m² Inhoud 395 m³ t/m 444 m³ Perceeloppervlakte 130 m² t/m 214 m² Aantal kavels 30 Vrij 24 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Nu in verhuur:

30 energie neutrale, luxe huurwoningen in de wijk Zuidbroek in Apeldoorn!
Inschrijven kan tot dinsdag 3 maart a.s. om 9.00 uur!

Via de projectwebsite hurenophetveld.nl maakt u een account aan en kunt u online inschrijven op de bouwnummers van uw voorkeur.

Zoekt u een duurzame, comfortabele en luxe uitgevoerde huurwoning in de veelzijdige wijk Zuidbroek? Dat kan in het project 'Huren op het Veld'!
De bouw is al in volle gang. Een voorzichtige prognose voor de eerste sleuteloverdrachten is juni 2020.

Op een prachtige plek in Zuidbroek, dichtbij winkelvoorzieningen, scholen en uitvalswegen, worden deze 30 luxe, energie neutrale huurwoningen gebouwd. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond, zonnepanelen op het dak en uiteraard wordt er gasloos gebouwd, omdat de woningen worden aangesloten op stadsverwarming.

Comfort vindt u als vanzelfsprekend in deze heerlijk geïsoleerde woningen met een tuingerichte woonkamer, een luxe keuken en badkamer, drie slaapkamers en een ruime zolder.

Om u zoveel mogelijk rust en privacy te bieden, is rondom de woningen veel ruimte gecreëerd voor de aanleg van groen. Aan de voorzijde ligt bij alle woningen een ruime groenstrook tussen de voortuin en de rijbaan voor auto's.

Uw auto kunt u parkeren op het gezamenlijke parkeerterrein achter de woningen en in parkeerhavens langs de weg.

Kortom: Huren op het Veld betekent zorgeloos wonen in een energie neutrale woning in een gezellige wijk en met alle voorzieningen bij de hand!

Aan de noord-oostkant van Apeldoorn verrijst de nieuwbouwwijk Zuidbroek, die wordt onderverdeeld in drie deelgebieden: Het Rooster, Het Mozaïek en De Wellen. De woningen van 'Huren op Het Veld' liggen in het deelgebied Het Rooster, op loopafstand van basisschool De Diamant en slechts enkele minuten rijden van de oprit naar de A50.

Op enkele minuten loopafstand bevindt zich ontmoetingsplek Het Kristal, met o.a. een brasserie, een supermarkt, basisscholen, sportzalen en zelfs een zwembad. Ook voor de huisarts en de fysiotherapeut kunt u terecht in Het Kristal. Een bredere keuze aan winkels vindt u in het winkelcentrum Anklaar en voor een middagje shoppen of een avondje uit fietst u binnen 15 minuten naar het gezellige centrum van Apeldoorn.

Hebben wij uw interesse gewekt? Schrijf u dan snel in om kans te maken op deze prachtige woningen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 975,- - € 1.320,- Indeling Gebruiksoppervlakte 113 m² t/m 127 m² Inhoud 395 m³ t/m 444 m³ Perceeloppervlakte 130 m² t/m 214 m² Aantal kavels 30 Vrij 24 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.