Mijn favorieten

Terug naar de resultaten

Omschrijving

HUREN IN PARK REEHORST | VERHUUR GESTART! 
Wat gaan we vandaag doen? Een fietstochtje maken door de schitterende Gelderse valei? Of lekker even uitwaaien in de bossen? Eten we daarna een pannenkoek op het terras van Café-Restaurant 'De koperen kop' in het Nationaal Park 'De hoge Veluwe'? Doen we het zondag gewoon lekker rustig, of nemen we de fiets naar het centrale...
Lees meer

Kenmerken

Huurprijs € 975,- tot € 1.035,- Gebruiksoppervlakte 120 m² t/m 125 m² Inhoud 315 m³ t/m 350 m³ Perceeloppervlakte 115 m² t/m 220 m² Start bouw 01 november 2017 Start Verkoop 18 januari 2018 Oplevering 30 april 2018 Aantal kavels 46 Aantal Bouwtypes 2 Vrij 40 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

HUREN IN PARK REEHORST | VERHUUR GESTART! 
Wat gaan we vandaag doen? Een fietstochtje maken door de schitterende Gelderse valei? Of lekker even uitwaaien in de bossen? Eten we daarna een pannenkoek op het terras van Café-Restaurant 'De koperen kop' in het Nationaal Park 'De hoge Veluwe'? Doen we het zondag gewoon lekker rustig, of nemen we de fiets naar het centrale winkelgebied van Ede? Als dat geen lekker leven is?!

Een variatie van generaties, dat is wonen in Park Reehorst in Ede. Mensen ontmoeten elkaar in deze gevarieerd opgebouwde, kleinschalige woonwijk. Wil jij ook wonen in deze aantrekkelijke en groenrijke omgeving? Dat kan op deze prachtige locatie aan de rand van het plan Park Reehorst in Ede-Zuid; juist hier geniet u van alle rust. Ook het station Ede-Wageningen is gelegen op 10 minuten fietsen; ook per auto bent u binnen enkele autominuten op de A12. Winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn perfect bereikbaar.

PARK REEHORST
Eind 2017 is gestart met de bouw van 46 eengezinswoningen, ontwikkeld in een jaren '30 stijl en met een eigentijdse architectuur. De woningen worden opgedeeld in 6 blokken, variërend in 3 type woningen. Kies uw gewenst type woning aan de Oude Kerkweg, Ansinghstraat, Bodenheimstraat of de Suriestraat.

HOOGWAARDIGE AFGEWERKTE WONINGEN
Het afwerkingsniveau heeft een hoge standaard; zo wordt u in alle gemakken voorzien. Het uitrustingsniveau van alle woningen, ongeacht het type, is identiek. Zo gaat u als toekomstige bewoner de beschikking krijgen over een luxe full-option keuken met een in kwartsiet uitgevoerd werkblad en inbouwapparatuur van Siemens. De badkamer wordt compleet opgeleverd een ruime inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel, designradiator en tweede toilet. Een vaste trap naar de zolder zorgt voor een optimale benutting van de ruimte; zéker als u voor een woning kies met dakkapel óf tuitgevel!

Naast een hoogwaardige afwerking van de binnenzijde wordt ook de tuin reeds opgeleverd met een terras en erfafscheiding; het type erfafscheiding varieert per type woning. Aan de achterzijde van elke woning wordt een royale houten berging (v.v. elektra) geplaatst. Zo kunt u ook meteen aan de slag in uw tuin!

BIJZONDERHEDEN
* Gebouwd in jaren ’30 stijl in een eigentijdse architectuur;
* Energielabel A met zonnepanelen; 
* Full-option keuken in rechte opstelling met Siemens apparatuur;
* Luxe badkamer met o.a. ligbad en inloopdouche;
* Hoek- en tussenwoning met dakraam, dakkapel of tuitgevel;
* Woonoppervlaktes variërend van ca. 120m² tot 125m²;
* Perceeloppervlaktes variërend van ca. 117m² tot 212m²;
* Vanaf de oplevering voorzien van erfafscheiding, terras en berging;
* Geplande oplevering medio/eind april 2018; de blokken worden gefaseerd opgeleverd.

UNIEK WONINGDOSSIER
Een nieuw item is dat het gehele verhuurtraject (incl. inschrijvingen) digitaal verloopt. Als kandidaat huurder wordt er voor u een uniek woningdossier aangemaakt waarin u gevraagde documenten kunt uploaden, en waarin u de status van uw inschrijving kunt monitoren. Ook houdt uw verhuurmakelaar u op de hoogte van de voortgang. Voor meer informatie aangaande het project alsmede de mogelijkheid tot digitaal inschrijven verwijzen wij u naar de projectwebsite. De link naar de projectwebsite vindt u terug onder de contactgegevens.

SCHRIJF U NU IN!
Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt voor dit unieke plan, registreer u dan geheel vrijblijvend via de projectwebsite en blijf op de hoogte van nieuws- en ontwikkelingen! Voor meer informatie en/of vragen kunt u uiteraard ook contact opnemen met één van de nieuwbouwmakelaars van ACM Vastgoed Management BV te Nijmegen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 024-382 00 08.

Ter info: graag maken wij u erop attent dat er voor het huren van deze woningen een inkomensnorm geldt. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze projectwebsite.

Disclaimer: de informatie in deze aanmelding is met de grootste zorg samengesteld, desondanks kunnen genoemde zaken afwijken van de werkelijkheid. Tevens wijzen wij u erop dat er is gewerkt met impressies, en dat o.a. de keukenindeling afwijkt van de getoonde interieurimpressie. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Huurprijs € 975,- - € 1.035,- Indeling Gebruiksoppervlakte 120 m² t/m 125 m² Inhoud 315 m³ t/m 350 m³ Perceeloppervlakte 115 m² t/m 220 m² Start bouw 01 november 2017 Start Verkoop 18 januari 2018 Oplevering 30 april 2018 Aantal kavels 46 Aantal Bouwtypes 2 Vrij 40 Woningtypen Woonhuis

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.